Parfumul este cea din urmă vrajă pe care zeitățile antice au lăsat-o moștenire femeilor din lumea întreagă.

E o vrajă rară care ademenește în jocul seducției pe oricine, iar noi femeile, nu ne sfiim să o înfăptuim! O mișcare delicată a încheieturii mânii, jocul vântului printre suvițele de păr sau o simplă apropiere sunt de ajuns ca vraja parfumului să se împlinească.

Dar care e cu adevărat secretul ascuns în sticluța de parfum?

Pulverizează un strop din licoarea parfumată pe încheietura sangvină a mânii, inspiră aromele ce se îmbrățișează suav în aerul ce te-nconjoară și lasă-te sedusă de ritmul miresmei ispititoare.

Ai aflat deja răspunsul!

Lolita Lempicka Eau de Minuit Midnight Fragrance e un parfum dulce, pe care am avut ocazia să-l aleg în ultima comandă Aoro. Dar, dulceața lui este departe de orice miros străin care deranjează prin persistența sa.

Licoarea din sticluța- bijuterie este asemenea unei flori plăpânde de vanilie, însă nu subjugă întregul parfum notelor vanilate. Lemnul dulce și aroma suavă de smirnă completează compoziția olfactivă într-un mod special, asemenea unui balsam pentru suflet.

Sub mângâierea magică a acestor note se strecoară firesc petale de iasomie și iris întregind secretul din spatele frumuseții. De aceea, vaporii de parfum te înconjoară ca o mantie mătăsoasă într-o caldă de vară,

Imaginează-și cum trupul îți este învăluit în mătasea țesută de Lolita Lempicka Eau de Minuit și rostește cuvintele magice!

Te invit să-mi spui care este parfumul tău preferat pentru a descoperi împreună noi arome.

Tu pe cine ai vrajit cu parfumul tau?IMG_8018

 

 

 

 

TO FEEL IS THE REAL DEAL