Zilele trecute am incercat vopseaua de par Schwarzkopf Color Expert cu OmegaPlex, si cum altfel ma puteam convinge de efectele ei, daca nu vopsindu-ma singura acasa?!

Color Expert cu OmegaPlex white charm blog violet

Imi vopsesc parul de vreo 10 ani si tot de atunci am incercat diverse variante de a-mi schimba lookul, insa, spre fericirea podoabei mele capilare, am o rutina de ingrijire a parului de la care nu ma prea abat. Povestea culorii parului meu a inceput in primul an de liceu, odata cu decizia mea de a-mi decolora, in nuante de blond, cateva suvite de par. Mai tarziu, mi-am luat inima in dinti si mi-am schimbat integral culoarea parului, renuntand si la suvitele blonde si la nuanta naturala de saten inchis, in favoarea unei culori mai deschise precum saten aramiu. Epopeea nu se termina aici, deoarece, pe parcursul anilor, parul meu a facut cunostinta si cu nuante vibrante de roscat, brunet, mov intens si burgundi.

Tocmai de aceea, ideea de a face o noua schimbare in privinta culorii parului m-a atras precum un magnet. Cu atat mai mult cu cat vopseaua de par de la Schwarzkopf Color Expert cu OmegaPlex asigura o colorare a parului fara sa-l deterioreze, datorita tehnologiei OmegaPlex din solutia coloranta, care protejeaza micro-legaturile din interiorul firului de par impotriva deteriorarii in timpul vopsirii sau decolorarii.

Color Expert cu OmegaPlex

Pentru faptul ca Schwarzkopf Color Expert cu OmegaPlex promite sa vopseasca parul si sa-l protejeze impotriva deteriorarii, am avut curajul sa imi improspatez look-ul cu cateva suvite colorate cu vopseaua de par in nuanta 4.9 VIOLET INCHIS.

Trebuie sa recunosc faptul ca ideea de a-mi vopsi parul acasa, fara pic de ajutor, m-a intimidat initial. Insa, dupa ce am citit instructiunile de utilizare si am urmarit pe youtube cateva tutoriale  despre tehnici de vopsire a parului, am trecut la fapte si m-am vopsit singura!

Spre deosebire de cutiile clasice cu vopsea, cutia cu vopseaua de par Schwarzkopf Color Expert cu OmegaPlex contine:

Color Expert cu OmegaPlex

  1. Un ser anti-rupere ( care se mixeaza cu crema coloranta si protejeaza parul pe parcursul colorarii)
  2. Crema coloranta
  3. Lotiune fixatoare
  4. Tratament imediat dupa colorare
  5. Tratament pentru improspatarea culorii (care se aplica dupa trei saptamani de la vopsire)
  6. Nelipsitele manusi

OmegaPlex

Rezultatul intregului proces de vopsire cu Schwarzkopf Color Expert cu OmegaPlex sunt cateva suvite care se asorteaza interesant cu nuanta mov-roscata pe care o am deja in par. Cu toate ca ma asteptam la o culoare intensa de violet, culoarea rezultata pe suvitele proaspat vopsire este una mult mai inchisa, ce pare a fi un saten cu reflexii violet. Sper ca aceasta nuanta sa se deschida treptat si sa devina o nuanta evidenta de violet, asa cum imi doresc.

Schwarzkopf Color Expert cu OmegaPlex white charm

Dincolo de aceasta, parul meu este la fel de suplu ca inainte si nu l-am simtit aspru sau uscat, cu toate ca dupa vopsire am folosit atat feohnul cat si placa de indreptat parul la o treapta ridicata de caldura (asa cum obisnuiesc de fiecare data).

Sunt curioasa sa descopar cum se va comporta vopseaua Schwarzkopf Color Expert cu OmegaPlex pe parul meu si in urmatoarele saptamani, dupa ce voi aplica pliculetul cu tratament pentru improspatarea culorii.

Tu ai incercat vopseaua de par

Schwarzkopf Color Expert cu OmegaPlex?

white charm blog