Reduceri! Reduceeeri! Reduceeeeeri!!!

Luna februarie 2016 a adus reduceri masive atât în magazinele fizice, cât și în cele online. De aceea, m-am gândit că inspirația de cumpărături va fi mai mare dacă vă etalez pe sub nas TOP 6 site-uri pe care puteți să faceți shopping online. 

 

Site-uri din străinătate:

 

Mangooutlet este site-ul de pe care am dat ultima comandă online. Hainele sunt realizate de brandul Mango și sunt livrate din Spania. Livrarea se face în 6-7 zile lucrătoare de la data de efectuare a comenzii, coletele fiind aduse acasă de curier. În ceea ce privește calitatea hainelor, trebuie să menționez că eu am fost mulțimită de calitatea lor, însă fiți foarte atente la mărimi. Mie personal mi s-a parut că S-ul lor este ceva mai mare decât mărimea S cu care eram obișnuită

Romwe a fost primul magazin online de unde mi-am comandat haine. Țin minte și acum că m-am uitat printre sutele de pagini cu produse și mi-am ales 3 rochițe pe care le port și în ziua de astăzi. Calitatea materialelor m-a mulțumit pe deplin și prețurile de asemenea. Cert e că pe Romwe ai de unde alege: vei găsi de la costume de baie până la geci de iarnă ș.a.

Asos este un site atââât de cunoscut în blogosferă încât era inevitabilă menționarea sa în TOP 6 site-uri de shopping online! Check it!

Site-uri din România:

Kurtmann a fost magazinul studenției mele. Acest online shop este unul tip OUTLET. Principalele branduri de haine de pe site sunt Zara, Stradivarius, Bershka, Pimkie, Mango, Massimo Dutti, Asos, Only, Pull&Bear, Villa, Verro Moda și multe altele. Prețurile sunt accesibile și produsele sunt ok ( uneori poți avea ghinionul să primești vreun produs cu defect – mie mi s-a întâmplat).

Tip#1 pentru cei care stau în Sibiu transportul este gratuit.

Miniprix  este un site online cu oferte constante, de exemplu: Terapia de luni cu reduceri, Marți- 3 ceasuri bune cu reduceri, Joi -colecții noi. Transportul este în valoare de 5 lei pentru orice comandă. Pe Miniprix poți găsi haine de calitate, de la branduri foarte cunoscute, la prețuri extrem de mici. Mult noroc!

Tip#2 Sfatul meu este să verifici întotdeauna mărimile conform măsurătorilor care apar pe pagina produsului.

Tip#3 Dacă te abonezi la newsletter poți căștiga un voucher de câteva sute de lei, cu care să achiziționezi produse de pe site.

Brancircus este un OUTLET online cu haine pentru toate gusturile și toate mărimile. Poți găsi haine de la cele mai comune branduri, precum Bershka, Stradivarius, Zara, Cache Cache, Pieces, etc. Acest site are frecvent oferte ( de exemplu: cumperi două produse și primești un al treilea gratuit)și reduceri consistente.

Tip#4 pentru cei care stau în Sibiu transportul este gratuit.

P.S. Pentru sfaturi legate de cumpărături online citește Ghidul de shopping online – prima parte.

 

TO FEEL IS THE REAL DEAL