Lifestyle & Fashion Blogging -ul este principalul motiv pentru care petrec zilnic ore bune în fața laptopului.

 M-am lăsat prinsă în vârtejul blogosferei acum vreo 3 ani când am început ușor, ușor, să urmăresc blogurile specializate pe ceea ce mă interesa pe mine la acea vreme. Cu toate acestea, de-a lungul timpului nu mi-am schimbat centrul de interes prea mult.

Stilul de viață sănătos, trend-urile, ultimele tendințe în modă, ultimele gadget-uri sau cele mai bune produse de beauty sunt printre cele mai căutate subiecte.

Îmi potolesc setea de noutăți și informații doar după ce dau click pe câteva bloguri ce-mi sunt dragi.

Cu greu m-am hotărât să aleg TOP 5 LIFESTYLE & FASHION BLOGS/ BLOGGERS pe care să vi-l prezint și vouă, dar după lungi cugetări, iată-l:

  • RING MY BELL – by Ashley  – este un blog dedicat exclusiv nișei de FASHION. Tinutele lui ASHLEY sunt superbe si stilul ei este unul complex – trece de la Minimalism la stilul Rock foarte simplu. Pentru mine a fost o revelatie din punct de vedere vestimentar!

 

  • ALINA  CEUȘAN – este un Fashion & Lifestyle Blogger român care aduce mereu un plus de noutate în blogosferă. Din punctul meu de vedere, Alina este o maestră a metamorfozei – dovadă stau articolele sale diversificate și schimbările radicale de hairstyling 😀 .

 

  • ORACLE FOX – am descoperit acest blog datorită emisiunii Fashion Bloggers de pe E!TV. AMANDA SHADFORTH este cea care a dezvoltat brandul Oracle Fox cu multă muncă și dedicare. Privește Photoshooting-urile sale și convinge-te!

 

  • HARPER AND HARLEY – este un blog deosebit, distinct de site-urile de Street Fashion. SARAH DONALDSON promovează stilul Androgin și Minimalist/ tinutele monocrome sau bicolore : alb/negru/gri.

 

  • SANDRA BENDRE – se numără printre blogurile mele preferate de Fashion. Țin minte că acum 2 ani, când i-am descoperit blogul, mi-a plăcut atât de mult stilul ei vestimentar încât am petrecut vreo 3 ore în fața laptopului doar pentru a citi cât mai multe articole.

 

Aștept să-mi spui în comentarii care sunt blogurile pe care îți place să le urmărești!

Fii la curent cu noutățile de pe pagina mea de facebook WHITE CHARM!

IF YOU LIKE IT, SHARE IT!

Kisses

WHITE CHARM BLOG TO FEEL IS THE REAL DEAL