Weekend-ul trecut am alcătuit o ţinută de toamnă, combinând câteva elemente vestimentare de pe magazinul online Bonprix şi am profitat de vremea însorită făcând o scurtă plimbare prin parc. Nu ştiu dacă am făcut o adevărată pasiune pentru hainele de culoare galbenă, însă am observat că mă simt atrasă tot mai des de nuanţele solare.

bonprix-tinuta
Dacă în timpul verii am purtat pantaloni cullotes într-o nuanţă intensă de galben, toamna, am considerat că o cămaşa casual, în culoarea muştarului se asortează perfect cu haina arămie a naturii.

camasa-bonprix-white-charm-blog
În cursul lunilor septembrie şi octombrie prefer să port haine care să se încadreze din punct de vedere cromatic cu decorul tomnatic, de aceea, aleg elemente vestimentare în nuanţe de verde închis, galben, maro, auriu şi albastru.
Cred că este mai mult decât evident faptul că nu m-am abătut de la această regulă nici în cazul acestei ţinute de toamnă.

 

camasa-galbena-white-charm-blog

Cămaşa galbenă împreună cu şalul cu două feţe le-am comandat de pe site-ul Bonprix, în urmă cu câteva săptămâni şi am fost încântată să descopăr că ambele produse sunt la fel de frumoase cum mi-am imaginat atunci când am plasat comanda online. Având în vedere faptul că cele mai multe haine din dulapul meu au fost cumpărate în urma unor sesiuni de shopping online, nu aveam cum să ratez magazinul online Bonprix.

 

tinuta-de-toamna

Apropo, aceasta a fost prima comandă online pe Bonprix şi de aceea am fost atentă la toate detaliile: am analizat marimea hainelor, materialele şi, nu în ultimul rând, am citit pe-ndelete review-urile cumpărătorilor. Adevărul e că, opiniile clienţilor m-au ajutat foarte mult în alegerea marimii potrivite pentru cămaşa galbenă şi pentru o pereche de pantaloni leather like, însă nu acelaşi lucru îl pot spune şi despre o cămaşă albă, simplă, pe care mi-am dorit-o mult. Din păcate, chiar dacă am comandat mărimea mea obişnuită – 34, de această dată dimensiunile au fost diferite şi cămaşa albă îmi e mare.

Trecând peste mica nemulţumire, trebuie să recunosc faptul că, în scurt timp, cămaşa galbenă şi fularul cu print colorat m-au cucerit şi dacă ar fi să-mi creez o garderobă capsulă pentru toamnă, cu siguranţă le-aş include.
De ce? Pentru că adaugă un plus de culoare oricărei ţinute, sunt confortabile, potrivite pentru sezonul de toamnă şi versatile!

 

tinuta-bonprix-white-charm-blog

Cu alte cuvinte, ţinuta mea de toamnă de la Bonprix este compusă din cele două piese vestimentare amintite mai sus, şi câteva elemente din garderoba personală, şi anume, blugi skinny de (non)culoare neagră şi o pereche de botine la fel de negre. Mi-au plăcut aceste botine până la gleznă pentru că au un toc deosebit, cu motive geometrice.

Părerea mea este că botinele în modele asemănătoare sunt cel mai practic tip de încălţăminte, fiind ideale în dimineţile reci, în după-amiezele ploioase şi în serile cer senin.

 

white-charm-blog-00td

Însă, pentru mine, cel mai important aspect legat de ţinuta de toamnă este ca hainele să fie călduroaseeee mai mult decât frumoase!

Tu ce iubeşti să porţi toamna?

logo white charm blog