Luna Mai a fost de departe cea mai nehotărâtă dintre toate, iar ploile dese au cedat cu greu în faţa câtorva zile mai prietenoase. Cu toate astea, pe mine mă bucură nespus gândul că – în sfârşit se apropie vara… Se simte în aer o adiere văratică şi soarele-i mai generos ca niciodată până acum, îmbrăţişându-ne cu ale sale raze călduroase, iar calendarul arata clar că într-o săptămână vara va fi aici.

Scriu această postare după o zi aglomerată, în care am stat mai mult plecată pe la prietene, povestind cu ele câte-n lună şi în stele – pentru că, ( CULMEA!) deşi suntem toate în acelaşi oraş nu reuşim să ne vedem atât de des precum ne-am dori. Mă bucur însă, de fiecare moment în care mă întâlnesc cu o bună prietenă şi povestim ca fetele, condimentând discuţiile cu povestiri amuzante şi hohote de râs. Întâlnirile între prietene sunt întotdeauna un prilej perfect de relaxare şi de răsfăţ dacă alături de apa plată aromată cu felii proaspăt tăiate de lămâie îşi aşteaptă momentul pentru a fi savurată o prăjiturică delicioasă. Ar trebui să recunosc faptul că de ceva timp încoace am şi câteva prăjituri preferate pe care le comand fără să clipesc atunci când ies în oraş. La loc de cinste este prăjitura Black Forest – care m-a cucerit cu al ei blat pufos de cacao şi cremă delicioasă cu vişine, iar pentru zilele în care vreau să ies din rutină şi să fiu puţin rebelă aleg prajitura cu Oreo (mmm…cred ca nu mai este nevoie sa spun de ce).

IMG_1578.JPG

Tu ce ţinute porţi la ieşiri cu fetele?

Pentru plimbări prin parc şi ieşiri la suc împreună cu prietenele aleg întotdeauna ţinute lejere, în care să mă simt confortabil – pentru că, fie vorba-ntre noi, oricât de frumoşi ar fi pantofii cu toc sau sandalele, eu tot după o pereche de încălţăminte joasă întind mână.

IMG_1553.JPG

Acum că am lămurit cum stau treburile cu încălţămintea, e cazul să recunosc că în materie de îmbrăcăminte, combinaţia dintre o pereche de blugi şi o cămaşa sau bluză simplă – mi se pare imbatabilă.

Blugii în nuanţe închise de negru sau gri  se numără printre preferaţii mei din ultima vreme. Numai pe ei i-am cumpărat în ultima vreme şi tot blugi închişi la culoare aş cumpăra şi de acum încolo, cu toate că, în şifonier, stiva de perechi de blugi stă înclinată mai ceva ca Turnul din Pisa.

IMG_1581.JPG

Eu a ales să port blugii negri cu o cămaşă albă şi cu o vestă lungă, neagră, cu franjuri şi am accesorizat ţinuta cu o gentuţă medie tip cross-over şi am pornit spre cofetărie unde am gustat prăjiturica delicioasă pe care am postat-o pe Instagram. Aşadar, dacă sunteţi prin Rm. Vâlcea, faceţi o vizită cofetăriei Arkadia şi răsfăţaţi-vă simţurile cu prăjituri delicioase.

IMG_1585.JPG

P.S. A fost aleasă câştigătoarea primului concurs White Charm. Intră pe pagina de facebook şi află dacă eşti tu aceea!

IMG_1595

Ce am purtat eu                           Recrează ținuta

  • Vesta neagră cu franjuri –        similară aici
  • Cămaşa albă Miniprix        –      similară aici
  • Blugi negri Atmosphere    –      similari aici
  • Cizmulițe negre de piele  Miniprix –      similare aici
  • Geantă cross-over Atmosphere

Kisses

WHITE CHARM BLOG TO FEEL IS THE REAL DEAL