Ţinuta casual este alegerea fiecăreia dintre noi pentru zilele însorite de primăvară. Ce este mai plăcut decât o plimbare prin parcul înverzit, plin de flori parfumate şi copaci înfloriţi?

Outfitul pe care l-am purtat la începutul săptămânii a fost unul simplu şi confortabil – perfect ( din punctul meu de vedere) pentru o plimbare în natură şi puţină relaxare.

Poze Lorena Iphone 817.JPG

Clothes mean nothing until someone lives in them.Marc Jacobs

Ultima comandă Kurtmann mi-a îmbogăţit garderoba cu o pereche de blugi gri cu talie înaltă, care-mi plac la nebunie! Am ales să port blugii Bershka cu o bluză neagră, simplă şi cu trenciul bej – care este ideal la întâlnirea unui soare cu dinţi şi a unei rafale de vânt.

Poze Lorena Iphone 823.JPG

Ghetuţele negre de piele de pe Miniprix au fost, se pare, o investiţie foarte bună deoarece sunt versatile şi comode. Din ziua în care curierul mi-a adus coletul cu această pereche de încălţăminte, mi-a fost tare drag de ele şi le-am purtat foarte des, într-o mulţime de ţinute.

Poze Lorena Iphone 829.JPG

Gentuţa roşie cu motive etnice am achiziţionat-o în ultima vacanţă la Londra, dintr-un binecunoscut magazin Primark. Culoarea puternică mi-a furat privirea din primul moment şi am decis să o pun în coşul de cumpărături numaidecât! Am purtat-o destul de des în ultima perioadă şi asta pentru că la un moment dat o uitasem undeva într-un colţ întunecat al şifonierului şi mi-am dat seama că e destul de potrivită pentru ţinutele de primăvară şi trebuie scoasă la lumină.

Poze Lorena Iphone 850.JPG

O primăvară frumoasă îţi doresc!

Tu cum alegi să te îmbraci în zilele calde?

Recrează ţinuta:

Blugi cu talie înaltă

Bluză neagră

Trench Coat

Ghetuţe negre de piele

Geanta roşie – am vazut modele asemanatoare in magazinele Meli-Melo.WHITE CHARM BLOG TO FEEL IS THE REAL DEAL