Asiaticele sunt renumite pentru tenul perfect asemenea unui porțelan prețios și pentru modul în care reușesc să-și păstreze trupul ca în tinerețe până la vârste înaintate. Cu siguranță secretele de frumusețe din Asia ar trebui să fie știute de orice femeie.

Cele mai interesante secrete legate de îngrijrea tenului

Îți place să aplici mai des creme de față decât serum-uri? Încălzește crema în palme înainte de aplicare pentru o absorbție eficientă.

Te-ai gândit vreodată că modul în care aplici crema de față hidratantă e important? În Asia se pune mare preț pe tehnicile de masaj, de aceea cremele se aplică din centrul feței spre exterior, cu mișcări circulare, de sus în jos.

Pentru stimularea sangvină la nivelul feței poți pune în practică două metode inedite specifice Asiei:

– masajul cu cuburi de gheață, sau

– aplicarea cremei de față prin mișcări rapide și energice cu palma peste obraji, frunte și bărbie.

Curățarea feței în stil asiatic

Produsele care au în compoziție uleiuri naturale trebuie să facă parte de acum înainte din rutina zilnică de îngrijire a pielii. Pentru început, poți folosi uleiul de cocos pentru demachierea feței. Vei fi încântată să descoperi că topește pur și simplu machiajul- chiar și pe cel rezistent la apă!

coconut oiol white charm blog trucuri frumusete ulei cococs.png

În timpul procesului de demachiere trebuie să elimini toate urmele de impurități de pe față. Dacă ai un ten afectat de acnee, pregătește o soluție salină: 1 linguriţă de sare la un pahar de apă călduță cu care să-ți speli fața după ce te-ai demachiat complet. Sarea va acționa ca un dezinfectant al tenului.

Alege un bronz sănătos

Bronzul arămiu este dorit de toată lumea, de aceea, sesiunile de plajă sunt nelipsite în timpul verii. Cu toate acestea, nu trebuie să preferi o culoare închisă a pielii în defavoarea sănătății tale. Folosește protecție solară întotdeauna! Pe lângă toate cremele și spray-urile cu factor ridicat de protecție solară, asiaticele aplică pe față seva plantei de aloe-vera atunci când stau la soare.

aloe vera white charm blog.jpg

Ce părerea ai despre trucurile de frumuseţe folosite de femeile din alte culturi?

 

WHITE CHARM BLOG TO FEEL IS THE REAL DEAL