national history museum londra white charm blog

E inca Noiembrie, ce-i drept si pentru unii ar putea parea mult prea devreme pentru impodobitul bradului de Craciun sau pentru decorarea casei in spiritul sarbatorilor. Insa, pentru locuitorii capitalei si pentru turisti, faptul ca Londra este deja impodobita de Craciun nu poate fi decat un motiv de sarbatoare.

white charm blog london

Brazi impodobiti, copaci decorati cu luminite sclipitoare, ghirlande de brad, globuri de toate culorile si decoratiuni inedite au luat cu asalt marile bulevarde si centrele comerciale.

Duminica trecuta am profitat de singura zi libera a saptamanii si am dat o fuga pana in centrul Londrei – sa vedem decoratiunile de Craciun. Pe scurta mea lista de weekend am avut trecute doua obiective mari si late: 1. sa merg la patinoarul artificial din curtea Muzeulului de Istorie Naturala (Natural History Museum) si 2. sa vad luminitele si decoratiunile de pe Oxford Street. Norocul meu a fost ca le-am bifat pe amandoua intr-o singura dupa-amiaza.

white charm blog london

In zona Oxford Circus am urmarit instalatiile craciunistice doar din masina, insa mi-am facut deja planul, astfel incat la inceputul lunii Decembrie sa strabat si la pas stradutele minunate din centrul Londrei. Iar in ceea ce priveste patinoarul instalat vis-a-vis de Victoria and Albert Museum, cu siguranta voi reveni cu gandul de a incalta o pereche de patine.

white charm blog london

white charm blog london

white charm blog london

white charm blog london

Ehh…de asta imi place Londra – pentru ca este mereu surprinzatoare, pentru ca are mereu ceva nou si pot sa o descopar de fiecare data…altfel. 

Pentru mine, o plimbare prin Londra este precum o mini-vacanta intr-un loc nou, care ma incarca de energie.

Tu ai vazut cum arata Londra impodobita de Craciun?

white charm blog