2 iunie. Era trecut de ora 5 după amiaza…

Marea era acolo la fel de interesantă cum o lăsasem în urmă cu vreo 2 ani.

M-a întâmpinat cu ceru-i plin de nori cenușii, cu picături reci și sărate, cu nisipul mozaic din scoici măcinate fin de valurile neobosite să bată cadența…

IMG_2207.JPG

M-am bucurat să-i inspir aroma proaspătă și n-am ezitat să-mi desculț tălpile de balerinii vișinii cu șireturi legate pe glezne. Am pășit pe malul mării și am simțit cum mă revigorez cu totul.

IMG_2225.JPG

Cu toate că planul inițial era să mă întâlnesc cu o bună prietenă, să ne plimbăm prin oraș ca fetele, eu am zăbovit pe plajă câteva zeci de minute, am admirat marea și zău că nu regret – mica – întârziere care mi-a decalat programul pe care l-am stabilit.

Poate ținuta mea n-a fost cea mai potrivită peisajului estival, dar blugii skinny au fost -la fix-  pentru scurta mea escapadă. I-am suflecat până peste glezne și nu a trebuit să-mi fac probleme că o să plec de pe plajă cu hainele ude. Bluza colorată cu umerii goi s-a nimerit să fie și ea prin bagaj și prin urmare, am purtat-o cu drag.

Cui îi mai trebuie borsetă sau geantă cross-over când rucsacul negru din imitație de piele este mereu la datorie?! L-am purtat cu mine pe oriunde și s-a potrivit, cred eu, tuturor ținutelor.

Și acum, că am terminat cu vorbăria, întâlnește-te cu marea!

IMG_2252.JPG

 

White Charm Blog on

Facebook

Twitter

Instagram

WHITE CHARM BLOG TO FEEL IS THE REAL DEAL