Daca ti-as spune ca geaca de blugi poate fi purtat in 11 moduri diferite mi-ai putea spune ca e prea mult, sau poate prea putin. Probabil, mai corect ar fi sa spun ca geaca de blugi poate fi purtata in cate moduri vrei tu!

Pentru ca tot a venit vorba despre gecile de blugi, trebuie sa recunosc ca in ultima vreme, acestea reprezinta o mare slabiciune a mea. Le port cu drag si incerc sa le integrez in majoritatea tinutelor mele . Chiar de curand, am prezentat pe blog o tinuta al carei punct de interes era geaca de blugi, pe care o consider la momentul actual – vedeta din garderoba mea.

GEACA DE BLUGI

Denimul – un mare trend al anilor `90, a revenit in forta.

Atat pe podiumurile de moda, cat si pe strada, se poarta cu exagerare.

E vorba despre o exagerare buna, ce-i drept!

Cui nu ii plac jeansii prespalati, camasile din denim si clasicele geci de blugi? Mie imi plac cu singuranta si, daca ar fi sa numar perechile de pantaloni din dulap, mai mult de jumatate dintre ele sunt blugi. La capitolul camasi din denim nu excelez, insa chiar si asa, tot tin pasul cu trendurile. In schimb, numarul gecilor de blugi din garderoba mea este in crestere – avand in vedere ca intr-o singura luna, am cazut prada ispitei si am cumparat doua astfel de jachete din denim.

Singura dilema e ca inspiratia pentru tinute nu vine intotdeauna de la sine si, uneori are nevoie de un imbold!

Am gasit pe #pinterest idei de outfituri si le las aici, sa te inspiri si tu pentru tinutele viitoare!

geaca denim

 geaca denim

geaca denim

geaca denim

denim ootd

geaca denim

geaca denim

geaca denim

geaca de blugi cum se poarta

geaca de blugi

geaca de blugi

In ce fel de tinuta vei purta geaca de blugi?

white charm blog