Ce-ai spune dacă ți-aș mărturisi că frumusețea nu se ascunde doar în produsele moderne de înfrumusețare? M-ai crede sau nu?!

Așa cum ți-am dezvăluit aici, metodele tradiționale de înfrumusețare ale femeilor din India se bazează pe produse naturiste și pe rezultate de durată!

EVITĂ CĂDEREA PĂRULUI

Știai cât de important este să acorzi părului tău atenția cuvenită? Dincolo de măști de păr, poți apela și la alte trucuri simple, dar eficiente, prin care să te bucuri de un păr superb! În India, spre exemplu, se practică un obicei interesant: femeile schimbă aproape zilnic sensul de periere a părului și totodată cărarea acestuia. De ce? Pentru că aceasta e o metodă simplă prin care să oferi volum părului șiiii (cel mai important!) eviți, în timp, căderea părului în anumite zone ale scalpului. WHITE CHARM BLOG HAIR CARE trucuri indiene de infrumusetare.jpg

MASCA DE CASTRAVEȚI – ÎN STIL INDIAN

Binecunoscuta masca de castraveți este iubită de femeile cu tenul gras datorită acțiunii sale astringente, însă, această mască e potrivită pentru toate tipurile de ten pentru că oferă pielii senzație de prospețime desăvârșită.

În India, masca de castraveți este diferită de cea folosită de majoritatea europenilor. Feliile de castravete sunt lăsate să se odihnească într-un vas cu lapte dulce și apoi se aplică pe pielea curată a feței. Cu siguranță, pielea ta va străluci!

SCAPĂ DE COȘURI PRIN METODE NATURISTE

O simplă pastă de busuioc proaspăt pisat și lapte, hrănește și curăță pielea, luptând împotriva coșurilor. Busuiocul în combinație cu lapte este bun și pentru calmarea scalpului iritat care provoacă mâncărimi.

DEPIGMENTAREA NATURALĂ A PIELIIWHITE CHARM BLOG FACE .jpg

Știu că ți-este la îndemână să fugi la primul magazin și să cumperi o cremă cu efect de depigmentare a pielii, dar ce spui despre metoda indiană pentru îndepărtarea petelor închise la culoare de pe piele?  Turmericul (curcuma) este un condiment iute și aromat pe care indienii în folosesc atât în bucătărie, cât și în afara ei. Pentru depigmentarea naturală a pielii, amestecă câteva lingurițe de pudră de turmeric cu apă și lasă pasta să acționeze aprox. 10 minute asupra zonelor închise de pe piele precum – zona subrațului, ten.

PORI MICȘORAȚI

Indiencele obișnuiesc să folosească o mască super-eficientă pentru tenul cu pori foarte vizibili. Gălbenușul crud de la un singur ou se aplică pe față, se lasă să acționeze 10 minute și este de ajuns pentru un efect rapid de micșorare a porilor.

AROME SPECIALE

Tot din inima Indiei a devenit cunoscută masca de față cu portocală. Dacă vrei să-ți pregătești această mască naturală trebuie să aloci măcar câteva zile întregului procedeu. Întâi de toate, trebuie să-ți pregătești materia primă, și anume, coji de portocală uscate la soare (e indicat să folosești fructe bio!). E posibil să dureze 0 zi- două până cojile de portocală vor fi complet deshidratate astfel încât să le poți pisa fin într-un mojar. Mai departe este suficient să prepari un amestec din apă și  pudră de portocală pe care să-l aplici pe față pentru 15 minute. Pielea ta va absorbi toate vitaminele!

 

 

WHITE CHARM BLOG TO FEEL IS THE REAL DEAL