În ultimul timp, produsele de machiaj nu-şi mai găsesc loc în portfard şi mi-au invadat cu totul spaţiul personal. Rujurile tronează graţioase pe noptiera din cameră, paletele de farduri şi pensulele de machiaj au un loc special, doar al lor, în dulăpior, iar mascara găsesc pretutindeni prin casă.

De aceea, TAG-ul Teodorei , – Elimină produsul de machiaj din portfard – m-a pus la mare încurcătură. Până la urmă, am ales 10 produse  şi am descoperit care este produsul de top din trusa mea de machiaj. Enjoy!

  • Elimină produsul care expiră pentru că îl foloseşti cel mai puţin.

Din comoditate sau pur şi simplu din cauza faptului că niciodată nu mi-a plăcut aspectul perfect mat al tenului, pudra translucidă de la Max Factor este produsul pe care îl folosesc cel mai puţin.

white-charm-blog-produse-pudra-translucida-maxfactor

 

  • Elimină produsul pe care nu îl foloseşti atunci când te grăbeşti.

Momentele în care mă grăbesc sunt, de cele mai multe ori, cele matinale, petrecute în faţa oglinzii înainte de a pleca la birou. De ce? Eu sunt genul de persoană care preferă să dea repetare alarmei de la telefon pentru o repriză de somn de încă 5 minute, decât să se prezinte cu un machiaj sofisticat la prima oră. Aşadar, de fiecare dată când mă grăbesc, sar peste pasul stilizării sprâncenelor şi nici măcar nu întind mâna către kitul de sprâncene de la Oriflame.

white-charm-blog-produse-fard-de-sprancene-oriflame

 

  • Elimină produsul căruia îi schimbi brandul cel mai des.

Care-i cel mai versatil produs cosmetic din întreg portfardul? Rujul, bineînţeles. Tocmai de aceea, prefer să jonglez cu rujurile în funcţie de starea de spirit. P.S. Ultima dată am folosit rujul lichid mat de la MUA LUXE, într-o nuanţă nude: Harmony.

white-charm-blog-produse-ru-lichid-mat-mua-luxe-nude

 

  • Elimină produsul pe care l-ai cumpărat după ce i-ai văzut reclama.

Nu mă uit prea mult la tv, însă revistele glossy sunt întotdeauna aproape de inima mea şi încerc să nu ratez vreun număr. Aşa cum bine ştii, printre paginile pline de articole interesante se strecoară şi reclame ale unor branduri renumite, care fie vorba-ntre noi, îmi fură privirea destul de des. Fondul de ten True Match de la L`Oreal este produsul pe care l-am achiziţionat de curând, influenţată fiind de reclamele din reviste.

white-charm-blog-produse-fond-de-ten-accord-parfait-loreal

 

  • Elimină produsul pe care nu îl foloseşti vara.

Balsamul de buze de la Neutrogena se încadrează în categoria produselor super-eficiente. În zilele răcoroase, cu vânt puternic şi vreme urâtă, acest balsam este salvatorul buzelor uscate şi crăpate, însă pentru vară prefer balsamurile de buze cu texturi mai uşoare.

white-charm-blog-produse-balsam-de-buze-neutrogena

 

  • Elimină produsul pe care îl foloseşti întotdeauna până la sfârşit.

Mascara este unul dintre produsele de machiaj pe care le folosesc întotdeauna până la sfârşit şi nu-ţi imagina că depăşesc termenul de valabilitate înscris pe produs. Nici gând! Niciun rimel nu râmâne întreg în mâinile mele mai mult de 2-3 luni. Mascara Volume Million Lashes – L`Oreal Paris este cea mai recentă victimă!

white-charm-blog-produse-mascara-loreal-million-lashes-black

 

  • Elimină produsul care costă cel mai puţin

Cel mai ieftin produs din portfard este, fără doar şi poate, creionul Ada!

white-charm-blog-produse-creion-ochi-ada

 

  • Elimină produsul pe care nu îl foloseşti într-un machiaj simplu.

Pentru mine,un machiaj simplu înseamnă fond de ten, rimel şi eventual un gloss. Tocmai de aceea, folosesc fardul de obraz Blushing Hearts doar la ocazii speciale(= a se citi când am chef).

  • Elimină produsul pe care nu îl foloseşti în fiecare zi.

Motivul pentru care nu folosesc tuşul negru de la Miss Sporty în fiecare zi este acela că: linia perfectă de tuş presupune multă muncă şi concentrare, iar eu nu sunt întotdeauna – in the mood – pentru o asemenea procedură.

white-charm-blog-produse-tus-de-ochi-negru-studio-miss-sporty

 

  • Ce părere ai despre produsul care a rămas? E produsul de top fără de care nu ai putea trăi?

După ce am eliminat produsele cosmetice, unul câte unul, din portfard, a rămas paleta de farduri de a Makeup Revolution – Redemption Palette Iconic 3. Cu siguranţă este paleta pe care o folosesc cel mai des, pentru că este potrivită atât pentru machiaje simple de zi, cât şi pentru machiaje dramatice de seară.

white-charm-blog-produse-makeup-revolution-trusa-farduri-neutrals

Aş putea trăi fără acest produs cosmetic? Hell, yes! (dar, tot îmi place mult).

 

Care este pentru tine produsul cosmetic fără de care nu poţi realiza un machiaj decent?