Trăim mereu cu o poftă neîmplinită de anotimpuri. Ne întindem gâturile lungi după soare, după zăpadă și ploaie.

Ne balansăm zadarnic în miezul unui paradox temperat-continental. Când e vară e totuși prea multă vară, iar în miezul iernii ne lasă gura apă după zile toride ca-n luna lui Cuptor.

Nu e ciudat cum ne năpădesc nostalgiile sezoniere și uităm de bunele maniere – la întâlnirea cu un nou anotimp?

Cât e iarna de lungă, tânjim după dimineți însorite de primăvară – dar când primăvara bate încrezătoare la ușă, îi cam trântim ușa-n nas și mormăim ca pentru sine că tare mult ne-am dori să vină odată vara.

Hai să ne bucurăm de zile așa cum sunt ele și să trăim fiecare moment cu vitalitate!

Dragă Februarie-Târziu, iartă-ne…

Acest outfit l-am purtat zilele trecute – când termometrele au lăsat rușinea la o parte și au îndrăznit să indice chiar 18 grade C.

vreme calda pantaloni scurti negrii eleganti bluza alba

Povestea acestei ținute este una simplă și tipic feminină: după ce am probat jumătate din hainele din dulap am hotărât subit că voi purta asta și asta și asta – a se citi – Bluza albă, Sacoul lung negru, Pantalonii scurți negrii și Dresuri în aceeași nonculoare.

vreme calda pantaloni scurti negrii eleganti bluza alba

Bineînțeles, întreaga compoziție alb-negru era prea cuminte/ monotonă și am ales să adaug un strop de culoare prin încălțarea pantofilor în stil Oxford Shoes, de culoare vișinie.

Pantofiorii comozi de rubin s-au dovedit perfecți pentru plimbarea agale prin cartier, însă, precum Dorothy din Vrăjitorul din Oz aș fi putut merge încălțată așa și dincolo de curcubeu.

vreme calda pantaloni scurti negrii eleganti bluza alba

Eșarfa roșie cu motive florale completează  ideal întregul outfit – oferă un plus de culoare, vitalitate și eleganță întregii imagini.

Însă, nu din acest motiv îmi este foarte dragă, ci pentru că este moștenire de familie. Bunicul meu a cumpărat-o prin anii `80 din Libia și a fost un cadou pentru mama mea. Acum, eșarfa a ajuns la mine și dat fiind faptul că este realizată din materiale de calitate și s-a păstrat foarte bine, am inclus-o ca element eye-catching al ținutei mele de zi.

Nu-i așa că, prima dată când privești poza, ochii îți cad pe eșarfa de la gâtul meu?

vreme calda pantaloni scurti negrii eleganti bluza albaPentru mai multe imagini, te aștept pe pagina mea de facebook White Charm și pe Instagram : WHITE_CHARM_BLOG.

vreme calda pantaloni scurti negrii eleganti bluza alba

Photo credit: Andrei Oprea Photography

Aștept în comentarii părerea ta despre Outfit-ul pe care l-am purtat la plimbare într-o zi însorită de Februarie.

If you like it- Share it!

WHITE CHARM BLOG TO FEEL IS THE REAL DEAL