Hey fetelor!

Q: Care este cea mai potrivită zi pentru puțin răsfăț?

A: Fiecare zi!

Răsfățul de azi a venit de la Aoro și m-a făcut să uit chiar și de răceala urâtă cu care m-am pricopsit. Trecând peste mormanul de șervețele în care m-am scufundat, mi-am adunat toate puterile și m-am hotărât să scriu prima impresie despre produsele pe care le-am comandat online.

Într-o cutie mică, atent(!) și frumos împachetată am descoperit, plină de entuziasm, aromele parfumate la care visam de ceva timp.parfum-calvin-klein-euphoria

Printre acestea se număra Euphoria by Calvin Klein – un parfum pe care mi-l doream de multă vreme, dar pe care l-am pus mereu pe locul doi în favoarea altor arome.comanda-aoro-parfum-calvin-klein-white-charm-blog

Am fost tentată să încerc acest parfum într-unul din magazinele Douglas acum ceva timp și m-a cucerit pe loc. După luni de zile, în care mi-a zburat gândul la el din când în când, se pare că astrele s-au aliniat corespunzător și în sfârșit i-a venit rândul și acestui parfum să fie pus în coșul de cumpărături.

Sinceră să fiu, nu am pulverizat pe piele încă acest parfum, doar l-am deschis din ambalaj si l-am admirat de la distanță. Oricum răcită fiind și cu un nas ineficient la purtător – orice intenție de a simți aroma parfumului Euphoria by Calvin Klein ar fi fost o  risipă de timp și de mireasmă.

comanda-aoro-parfum-aoro-calvin-klein-euphoria-white-charm-blog

Rare au fost ocaziile în care mi-am ales un parfum doar după descrierea acestuia și mi se pare că este eficientă alegera parfumului doar după încercarea acestuia pe piele.

Cu siguranță ai fost și tu vrăjită, măcar o dată, de mireasma parfumată pe care o adulmecai la o prietenă și ai fost tentată să-ți achiziționezi parfumul bazându-te doar pe felul în care acesta miroasea pe pielea ei – ca mai apoi să constați că respectivul parfum nu ți se potrivește deloc.

E important de reținut faptul că PH-ul pielii influențează modul în care se simte aroma unui parfum.

Tocmai de aceea, în afara produsului menționat mai sus, am adăugat la comandă și câteva mostre ale unor parfumuri care mi s-au părut deosebite datorită notelor pe care le au în compoziție. Prima alegere a fost parfumul Lolita Lempicka Eau de Minuit – ediția limitată din anul 2013 și sper ca aroma să fie așa cum mi-am imaginat-o: dulce ca o vrajă.

white-charm-blog-comanda-aoro-recenzie-pareri

Nu puteam să trec nepăsătoare pe lângă aromele mai puternice, de aceea am ales și câte o mostră din următoarele parfumuri: Prada -Prada L’Eau Ambrée, Yves Saint Laurent – Black Opium și Tom Ford – Black Orchid.

Acestea fiind spuse, aștept cu nerăbdare, în compania unei căni aburinde de ceai cu lămâie, să-mi treacă răceala pentru a mă bucura pe deplin de miresmele alese.

                                                                                                                                   Kisses

TO FEEL IS THE REAL DEAL

white-charm-blog-logo-comanda-aoro-parfumuri-parere-recenzie-review"