Am pentru tine cel mai tare pont de frumuseţe! Nu este vorba despre vreun secret al marilor curtezane italiene şi nici măcar nu este vorba despre trucurile de frumuseţe ale celor mai cuceritoare gheişe – este vorba despre secretul frumuseţii româncelor!

Cu siguranţă, ştiai că îngrijirea pielii reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte ale frumuseţii, insă, totodată, şi cel mai neglijat dintre ele.

Motivele pentru care uităm uneori să avem grijă de pielea noastră sunt multe: fie că este vorba despre dimineţile în care plecăm grăbite către serviciu şi uităm să aplicăm crema de protecţie solară sau crema obişnuită de faţă,  fie că seara, după o zi agitată, punem capul obosite pe pernă gândindu-ne că nu-i mare scofală faptul că nici de data aceasta nu aplicăm pe faţă o cremă de noapte.

Problema aici apare! În timp, toate deciziile greşite, toate amânările şi toată neglijenţa legată de îngrijirea pielii îşi vor arăta adevăratele efecte pe trup, prin riduri accentuate şi îmbătrânire prematură.

De ce să nu luptăm pentru frumuseţea noastră cu cele mai la îndemână arme?!

Dacă nu ştii despre ce vorba, te voi lămuri în rândurile următoare cum putem să protejăm împreună frumuseţea româncelor!

Trebuie să recunosc faptul că nu sunt vreun guru al îngrijirii pielii, însă, folosesc cu sfinţenie cele 5 produse pentru o piele fericită: crema de zi, crema de seară, balsamul de buze, crema de mâini şi crema de duş hidratantă.

________________________________________________________

Primul produs pe care îl recomand pentru o piele fericită este, fără doar şi poate, crema de faţă pentru zi! Pentru mine, crema de faţă ideală este aceea care îndeplineşte trei condiţii obligatorii:

  • conţine Q10, adică luptă împotriva ridurilor;
  • are factor de protecţie solară – protejează împotriva efectelor dăunătoare ale razelor UV;
  • are o textură lejeră – se absorbe rapid în piele şi nu lasă o peliculă grasă.

CREMA FATA CIEN WHITE CHARM BLOG

 

De curând am început să folosesc în fiecare dimineaţă, ca bază pentru machiaj, crema anti-rid de zi Cien Q 10 şi am descoperit, cu suprindere, că îndeplineşte cu succes toate condiţiile!

_________________________________________________________

Pentru un ten frumos şi sănătos este necesară, în mod automat, şi o cremă eficientă pentru noapte. Rolul cremei de noapte este acela de a favoriza regenerarea celulelor pielii în timp ce dormim. Crema anti-rid de noapte Cien Q10 acţionează împotriva îmbătrânirii premature a pielii, redându-i strălucirea şi fermitatea.

CREME CIEN WHITE CHARM BLOG

EXTRA PONT DE FRUMUSEŢE!

Fă-ţi somnul de frumuseţe! Pentru a profita la maximum de efectele cremei de noapte, pune-te la somn în jurul orei 22.00 (intervalul între această oră şi miezul nopţii este cunoscut ca – somnul de frumuseţe -).

______________________________________________________

Pentru ca buzele tale să scape de blestemul deshidratării şi să fie în armonie cu restul feţei, balsamul de buze este indispensabil. Am notat într-un articol recent care este balsamul meu de buze preferat, de aceea, te invit să descoperi aici.

_______________________________________________________

Mâinile  unei femei spun atât de multe despre vârsta unei ei! Doar privind mâinile îţi poţi da seama câtă grijă a avut, respectiva domnişoară sau doamnă, de propria persoană. Pentru a evita situaţia mâinilor îmbătrânite înainte de vreme, foloseşte cât mai des o cremă de mâini. Crema de mâini Cien hidratează în profunzime şi lasă mâinile atâââât de moi!

CREMA DE MAINI CIEN LIDL IMPREUNA PROTEJAM FRUMUSETEA ROMANCELOR

EXTRA PONT DE FRUMUSEŢE!

Scapă de călcâiele uscate şi crăpate aplicând pe pielea afectată un strat generos de cremă de mâini. Repetă trucul seara, după duş!

________________________________________________________

dsc_0078

Cel de-al 5-lea produs pentru o piele fericită este crema hidratantă de duş. Pentru mine, folosirea cremei-ulei de duş Cien Med a fost o adevărată revelaţie: hidratarea pielii în timpul duşului – mai mult timp pentru lectura de seară ( Manuscrisul de la Accra al lui Paulo Coelho este o carte interesantă, pe care ți-o recomand cu drag!).

________________________________________________________

Dacă ţi-au plăcut ponturile mele de frumuseţe, include şi tu în rutina zilnică de îngrijire, cele 5 produse pentru o piele fericită şi oglinda va fi în continuare prietena ta!

PRODUSE CIEN LIDL

Dă-mi un pont de frumuseţe!

Care sunt produsele de îngrijire a pielii pe care le foloseşti zilnic?

logo white charm blog