Daca esti interesata sa descoperi cele mai tari canale youtube pentru fitness acasa, poti considera ca ai ajuns in locul potrivit.

canale youtube pentru fitness acasa

Si eu, ca si tine, am experimentat situatia in care se apropie vara si incepe in cursa pentru un corp tonifiat. E adevarat ca sezonul cald cere trupuri zvelte care sa se asorteze tuturor tinutelor de vara, de aceea, povara cade, cu precadere, pe femei. Dincolo de grija pentru alimentatie sau dieta, exercitiile fizice merita o atentie speciala.

Mersul la sala este intotdeauna primul gand in mintea oricarei persoane care isi propune sa faca mai multa miscare, sa fie activa, sa aiba un tonus de invidiat si multa energie. Ce faci cand trebuie sa pui in practica a aceasta idee? De cate ori nu ti-ai promis ca de luni mergi la sala, ca iti faci abonament la cursul acela super de dansuri latino sau la ora de cycling? Si mai ales, de cate ori n-ai facut nimic din toate ce ti-ai propus? Motivele pot fi multe, si nu le voi dezbate acum, insa solutia e uneori mai simpla decat pare.

In cazul meu, principala problema care m-a impiedicat sa fiu o “sporty girl” veritabila, a fost (si inca este): LISPA TIMPULUI! Uneori, cand ies de la birou, singurul lucru pe care mi-l doresc este sa petrec momente relaxante acasa. Pe de alta parte, nu vreau sa neglijez nici dorinta de a face mai multa miscare, de aceea, mi-a suras ideea exercitiilor fizice realizate in confortul propriei locuinte!

Canalele youtube pentru fitness acasa sunt varianta perfecta pentru mine si le recomand oricui se regaseste intr-o situatie similara cu a mea.

3 canale youtube pentru fitness acasa – pe care le vei iubi

CANALUL YOUTUBE – SUSANA YABAR –

canale youtube fitness acasa

Sub motto-ul “Do it with love“, canalul de fitness creat de Susana Yabar propune programe de exercitii din cele mai diverse. Printre cele mai vizualizate filmulete se numara cele cu exercitii fizice de tip Challenge, sedintele scurte de cardio si programele de exercitii special create pentru anumite zone ale corpului. 

Preferatele mele sunt exercitiile fizice pentru subtierea coapselor.

CANALUL YOUTUBE – BLOGILATES –

canale youtube pentru fitness acasa

Eu cred ca dintre toate acele canale youtube pentru fitness acasa, Blogilates  este o mi-nu-ne de canal youtube pentru fitness acasa! Youtuberita Cassey Ho vine cu propuneri inedite pentru o silueta perfecta si un trup tonifiat. Pe mine m-a cucerit stilul ei girly si energic, iar programele de exercitii fizice pentru acasa  sunt accesibile oricui, avand in vedere ca nu presupun vreun echipament anume.

Eu zic sa arunci o privire peste filmuletele youtube cu exercitii pentru abdomen.

CANALUL YOUTUBE – XHIT DAILY –

canale youtube pentru fitness acasa

Pe canalul de youtube XHIT Daily sunt mai mult instructori de fitness ce propun exercitii fizice. Principalul aspect pozitiv al acestei diversitati, consta in aceea ca iti poti schimba rutina de exercitii fizice destul de des, fara sa te plictisesti vreodata!

Eu fac cel mai des programele de fitness propuse de Kelsey Lee.

         Urmaresti canale youtube pentru fitness acasa?

 

white charm blog