Alegerea cadoului ideal pentru persoanele dragi reprezintă o provocare pentru fiecare dintre noi, iar motivele sunt simple şi evidente. ASPECILNNdesea, momentul de amplă inspiraţie pentru alegerea cadoului se lasă mult aşteptat iar noi nu avem prea multe idei cu privire la ceea ce am putea dărui, iar a doua temere este legată de faptul că niciodată nu ştim dacă darul nostru va fi pe placul persoanei căreia îl oferim.

În zilele norocoase, lucrurile par să se simplifice în mod firesc şi problema cadoului perfect este rezolvată înainte să ne dea prea multe bătăi de cap. Dacă m-ai întreba pe mine care cred că este cadoul ideal ţi-aş răspunde fără ezitare: bijuteriile personalizate!

De ce? Pentru că, dincolo de orice buchet parfumat de flori proaspete, îmbrăţişare caldă sau gând optimist dăruite unei persoane dragi, mi-aş dori ca aceasta să poarte cu ea, mereu, acel ceva care să-i amintească de momentele frumoase prin care viaţa ne-a purtat împreună. De aceea, conceptul de – bijuterie personalizată – pare a fi special creat pentru cei care nu caută un simplu cadou, ci un cadou simbolic!

Care este rolul bijuteriilor personalizate?

Este bine ştiut faptul că, din vremuri altădată apuse, oamenii au îmbrăţişat cu multă încântare ideea de a-şi întregi frumuseţea trupului cu podoabe din metale preţioase, piele sau ţesături fine, însă, dincolo de rolul primordial al bijuteriilor – acela de a ne impodobi trupeşte şi de a ne spori frumuseţea naturală este importantă şi semnificaţia simbolică a bijuteriilor (cu atât mai mult când sunt oferite cadou).

O brăţară personalizată este un dar special şi unic – exact aşa cum este şi persoana căreia îi este dăruită cu drag. 

Pentru mine, cadoul ideal este expresia iubirii, dovada prieteniei şi totodată, măsură a respectului. În mod firesc, bijuteriile personalizate Love Bird cuprind toate aceste calităţi!

Acesta este motivul pentru care, dintre toate  bijuteriile cu charm-uri, am ales cel mai frumos cadou pentru una dintre cele mai dragi persoane din viaţa mea!

bratar aur alb, bratar snur rosu, initiale, aur 14k, whitecharm blo, cadou, love bird,bijuterii personalizate

Cadoul potrivit pentru mama este braţara pe şnur roşu, personalizată cu iniţialele noastre – L&G – şi inimă din aur alb de 14 K. Mă încântă faptul că o bijuterie delicată poate lega două persoane şi totodată, mă bucură gândul că micuţa strălucire argintată de la încheietură îi va aminti mamei de mine şi ne va apropia inimile una de alta, chiar dacă noi suntem la mii de km depărtare.

Cum ţi se pare ideea de a dărui bijuterii personalizate persoanelor dragi din viaţa ta?

Sursa imagini> lovebird.ro

WHITE CHARM BLOG TO FEEL IS THE REAL DEAL