About

Eu sunt Lorette – faţa din spatele blogului WHITE CHARM. Am douăzeci şi ceva de ani, sute de vise de-mplinit şi un motan alb-negru, pe numele lui – Paris. Sunt la fel ca tine: am multe dorinţe ascunse, nenumărate calităţi pe care le-am descoperit de-a lungul anilor, dar şi câteva temeri ori prejudecăţi.
Cu toate acestea, un lucru mi-e clar #Tofeelistherealdeal (White Charm Quote).

A FOST ODATĂ CA NICIODATĂ….WHITE CHARM BLOG
WHITE CHARM este o sursă de
inspiraţie pentru cei interesaţi de modă, călătorii, noi tendinţe de make-up şi lifestyle.
Creat în Decembrie 2015,conceptul WHITE CHARM Blog a apărut în spaţiul virtual cu articolul – Primul zbor cu avionul – articol pe care l-am scris din dorinţa de a împărtăşi cu ceilalţi experienţa mea şi diverse sfaturi pe care eu le consider importante.
Aşadar, dacă iubeşti să descoperi trucuri de frumuseţe dintre cele mai inedite, dacă eşti genul de persoană care nici nu şi-a desfăcut bine bagajul şi deja visează la o nouă călătorie, dacă pasiunea ta se concentrează pe produse de machiaj şi de îngrijire, dacă te numeri printre acele persoane care nu au niciodată cu ce se îmbrăca, pe WHITE CHARM Blog te vei simţi ca acasă.

CUM A ÎNCEPUT TOTUL?!
După o perioadă de vreo 7 ani în care am făcut parte din mediul online postând articole pe blogul din liceu, într-un con te umbră, m-am hotărât în iarna anului 2015 să fac o schimbare şi să abordez blogging-ul mai serios. De ce? Pentru că urmăream, la rândul meu, numeroase bloguri pe nişa fashion & lifestyle, din România şi din străinătate, şi m-am simţit inspirată să creez o platformă în care să mă exprim aşa cum sunt eu – mereu curioasă, însă discretă, iubitoare de modă, însă cu un stil vestimentar cuminte şi uneori prea convenţional.
Astfel a luat naştere conceptul White Charm Blog – un spaţiu virtual în care inspiraţia vine firesc.

White Charm este destinatia care iti bucura privirea, te inspira si deschide cerul imaginatiei.

Enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − 17 =